Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


@ Henna Party
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
Henna Party< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Monday, 1-Jan-2007 16:58
.: Perkhidmatan Inai Pengantin / Henna Bridal Service :.

:-> Bersempena Tahun 2007 bakal membuka tirai, saya ingin mempromosikan perkhidmatan saya memakai inai atau lebih dikenali sebagai Henna / Mehendi Design. Saya mempunyai pengalaman selama 5 tahun membuat lakaran inai untuk bakal-bakal pengantin secara sambilan dan selain itu saya turut menjayakan aktiviti seperti Club/Group Gathering atau Henna Party di sekitar KL & Selangor dengan memeriahkan lagi suasana dengan memakaikan inai.

:-> Saya memberi peluang kepada para pelanggan saya untuk memilih pelbagai corak kotemporari & millenium dari portfolio saya. Saya turut menghasilkan corak yang eksklusif (corak terbaru mengikut permintaan pelanggan). Jikalau anda berminat, anda boleh menghubungi saya di talian 012 6777889 untuk bertanya lebih lanjut atau membuat temujanji untuk melihat portfolio corak-corak inai yang ada di dalam koleksi saya. (sebahagian koleksi saya sudah di'print' & disimpan dalam album dan sebahagian lagi still dalam softcopy).

Anda boleh lihat album Henna Party yang telah diadakan baru-baru ini di URL berikut:
http://iraniangurl.blogspot.com

Selebihnya tentang xtvt tempahan perkhidmatan Inai saya di URL berikut:
http://www.friendster.com/iraniangurl

:-D Saya menawarkan harga yang rendah & terbaik bagi mereka yang bakal melangsungkan hari bahagia dalam tahun 2007 ini. Nyatakan bajet anda dan saya akan mengusulkan corak yang bersesuaian. Saya berkecimpung dalam bidang ini adalah kerana minat yang mendalam pada bidang seni lukis terutamanya Henna/Mehendi design.

;-) Saya tidak mementingkan keuntungan tapi apa yang saya inginkan ialah KEPUASAN apabila melihat tangan & kaki para pelanggan saya terhias cantik hasil dari lakaran saya. Saya amat berbesar hati jikalau anda turut mempromosikan perkhidmatan ini pada kawan, adik, kakak, abang, sepupu, mak cik, pak cik atau sesiapa sahaja.

P/s: Jikalau ada yang ingin bertanya & membuat tempahan gubahan hantaran atau idea untuk doorgift, bolehlah menghubungi saya melalui email atau pun SMS di nombor yang telah diberikan tadi.


Wasalam,
Rieda Eidayu

::SMS:: 012 6777889
::YM:: d_iraniangurl@yahoo.co.uk
::Email:: bridalhenna@gmail.com
::Skype:: Luvilahi

Salam Tautan Ukhuwwah buat semua...

© Pidgin Technologies Ltd. 2016